Now Reading
The Perks Of Being a Wallflower

The Perks Of Being a Wallflower

Emang sih ya, film ini menceritakan tentang se-complicated itu high school life yang sebenernya nggak tentang how to get the best in class aja tapi juga how you care and relate to each other dan di film ini lebih ke how to survive at this stage of life . Film ini completely -as the the other western high school movies- menyajikan adegan all out. Up and down masa-masa SMA emang yang paling bisa bikin nostalgia.

Baca Selengkapnya

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2015 Blogger Perempuan Network.
All Rights Reserved.

Scroll To Top